Symbol: 100602
Szerokość produktu: 5.3cm
Głębokość produktu: 5.3cm
Wysokość produktu: 10.8cm
Zadzwoń:
730 102 109Symbol: 100600
Szerokość produktu: 5.4cm
Głębokość produktu: 5.4cm
Wysokość produktu: 14.5cm
Gwarantujemy bezpieczenie i szyfowane płatności
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Dane techniczne:
Symbol: 100602
Szerokość produktu: 5.3cm
Głębokość produktu: 5.3cm
Wysokość produktu: 10.8cm
Symbol: 185800
Szerokość produktu: 8.0cm
Głębokość produktu: 2.0cm
Wysokość produktu: 8.0cm
Symbol: 100100
Szerokość produktu: 2.5cm
Głębokość produktu: 2.5cm
Wysokość produktu: 14.0cm
Symbol: 186009
Szerokość produktu: 2.5cm
Głębokość produktu: 2.5cm
Wysokość produktu: 14.5cm
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce. Więcej informacji.